Nieuwsbrief nr 4

Nieuwsbrief nr 4 Valentijngenootschap | 15 januari 2015

 

Beste liefhebber van het romantische boek,

Op 14 februari a.s. is het zover: de eerste Valentijnprijs wordt uitgereikt in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA), Oosterdokskade 143 te Amsterdam!!!

De vijf genomineerde boeken zijn:

Als de dag van toen van Sandra Berg
De verloren zoon van Thea Zoeteman-Meulstee
Geraakt van Angelique van Dongen
M/V van Olga van der Meer
Sanne, het leven is leuk van Marjan van den Berg 

Stemmen

Vanaf 31 januari kan er gestemd worden op één van deze vijf boeken, of een boek naar keuze van de longlist. Op onze website vindt u alle informatie over over het stemmen.

Manifestatie

Voorafgaand aan de prijsuitreiking vindt een spetterende manifestatie plaats met een woord van welkom door het bestuur, interviews met de genomineerden, muziek, dans (tango) en voorgedragen gedichten. Aan het einde hiervan zal CPNB-directeur Eppo van Nispen tot Sevenaer de winnaar van de eerste Valentijnprijs bekendmaken en de prijs overhandigen.

De manifestatie vindt plaats van 15.00 – 16.30 uur in de theaterzaal van de OBA. De zaal gaat open om 14.30 uur.

Kaarten zijn te bestellen via de Openbare bibliotheek Amsterdam en kosten € 15,00.

We hopen jullie te ontmoeten op deze bijzondere Valentijnsdag 2015!

Met vriendelijke groet,

Gerda van Wageningen
José Vriens
Greetje van den Berg

Routebeschrijving naar de OBA

De bibliotheek is goed bereikbaar per Openbaar Vervoer. Metro’s, trams en bussen stoppen vlakbij de OBA. Vanaf de halte Amsterdam Centraal Station is het nog enkele minuten lopen. De OBA bevindt zich aan de linkerkant van het Centraal Station (als u met uw rug naar het station staat) U loopt voorbij de trams en langs het Double Tree By Hilton hotel. Aan het einde van de Oosterdokskade ziet u de Centrale Bibliotheek.

Komt u met de auto, volgt u dan de borden naar de Oosterdokskade. U kunt onder andere parkeren in de Oosterdok parking. Deze parkeergarage ligt naast het Centraal Station en is bereikbaar vanaf de A10. Vanaf de garage is het slechts enkele minuten lopen naar de OBA. Kijk voor meer informatie op: http://www.parkingcentrumoosterdok.nl/

www.valentijngenootschap.nl

Facebook | Twitter | Hebban