18 mei 2014

Vrienden van Valentijn

Vrienden van Valentijn hebben een streepje voor

Niet alleen auteurs die bij een gerenommeerde uitgeverij twee of meer boeken hebben uitgegeven, kunnen lid worden. Ook lezers, sympathisanten, debutanten, aspirantauteurs of eigen beheer auteurs kunnen ons steunen als Vriend van Valentijn. Hoe meer leden, hoe meer onze boeken immers bekend worden bij iedereen.

Ben je Vriend van Valentijn dan word je op hoogte gehouden van al onze activiteiten en krijg je als eerste een uitnodiging voor de prijsuitreiking van de Valentijnprijs en voor eventuele andere evenementen die gehouden worden. Voor slechts 10 euro per jaar ben je al Vriend.
We houden een plaatsje voor je vrij bij het jaarlijkse Valentijnfestival. Je kunt erbij zijn tegen een gereduceerde prijs en geniet van nog veel meer voordeel. Ontmoet je favoriete auteurs en help ons met het promoten van het romantische boek.

Onze Vrienden zijn onze ambassadeurs! Als je lid wordt ontvang je niet alleen een leuke verrassing, maar hebben we ook maandelijks iets leuks voor je in petto. Lees ook dit bericht eens.

Schrijf je met onderstaand bestelformulier in als Vriend van Valentijn. Na ontvangst van betaling ben je direct ingeschreven en sturen we het welkomstgeschenk zo snel mogelijk naar je toe.

Inschrijven als Vriend van Valentijn