Valentijnprijs 2018

Achter de schermen zijn we al weer druk bezig met de organisatie van de Valentijnprijs 2018. We hebben ook al een dag geprikt voor het Valentijnfestival in 2018. Dat wordt zaterdag 10 februari 2018. Noteer die datum alvast in je agenda zodat je er zeker bij kunt zijn.

Als locatie hebben we gekozen voor Restaurant Het oude Tolhuys in Utrecht.

Hier vind je de longlist voor de Valentijnprijs 2018.

Tijdens het Valentijnfestival zullen er verschillende prijzen worden uitgereikt. Als eerste de Valentijnprijs 2018 voor het beste romantische boek, dat gekozen wordt door een vakjury.
Vervolgens de Publieksprijs, gekozen door het publiek uit de longlist van ingediende boeken.
Ook van de schrijfwedstrijd zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Ben jij een auteur van romantisch boeken en voldoet jouw boek aan de volgende voorwaarden, dan kun je je uitgever vragen of hij/zij eens contact met ons opneemt:

  • De boeken die ingestuurd kunnen worden voor de longlist zijn titels die verschenen zijn tussen 30 juni 2016 en 30 juniĀ 2017 en die voldoen aan onderstaande eisen:
  • In de Nederlandse taal en in Nederland verschenen en verkrijgbare titels van in Nederland of Vlaanderen gevestigde uitgeverijen. Titels van Vlaamse uitgeverijen kunnen daarom voor jurering worden aangemeld op voorwaarde dat de titels in Nederland zijn verschenen en dat de aangemelde boeken via een in Nederland gevestigde distributeur verkrijgbaar zijn in de Nederlandse boekhandel.
  • Ze voldoen aan de nur-codes 301, 340, 341, 342, 343, 344, 350
  • De uitgeverij heeft haar boeken aangemeld bij CB en de boeken zijn breed beschikbaar in de boekhandel. De uitgeverij biedt daarnaast haar boeken actief en zo breed mogelijk aan de Nederlandse boekhandel aan (door bijvoorbeeld mailing, winkelbezoek of inkoopbeurs)
  • Boeken mogen niet eerder genomineerd zijn geweest voor een andere prijs.
  • Verhalenbundels, jeugdboeken en zwaar erotische romans zijn uitgesloten van deelname.

*Lid worden als auteur of als geassocieerd lid (uitgever)? Vul onderstaand formulier in – vergeet je naam en adres niet erbij te vermelden – en we nemen zsm contact met je op. Meer weten, stel je vraag hieronder:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

 

*Auteurs en uitgevers krijgen nu korting op het lidmaatschap.