Categorieën
Alternatief

MEDIUMS VAN ASTRO ANGELS

Mediums van Astro Angels zijn personen met een paranormale gave. Een paranormale gave is wanneer hij of zij in staat is dingen aan te voelen of te weten die niet met de vijf normale zintuigen zijn waar te nemen. Om boodschappen van overleden personen of andere entiteiten door te krijgen. Deze gave wordt ook wel eens de zesde zintuig genoemd.

MEDIUMS OP MAAT VOOR JOU

Mediums van Astro Angels hebben een bepaalde gave om energie van gene zijde te ontvangen en zullen de ontvangen informatie ook op een zuivere en objectieve manier aan de cliënt mededelen.

HOE HERKEN JE EEN BETROUWBAAR MEDIUM?

Ben je op zoek naar een medium maar je weet niet hoe ze een betrouwbaar medium kunt herkennen? Het herkennen van een betrouwbaar medium is niet alleen berust op feitelijkheden, maar ook zeer op menselijk oordeel. Een betrouwbaar medium zal allereerst beginnen met het benoemen van feiten uit uw verleden of heden, zodat u meteen kunt zien of het medium dingen over u weet die niemand anders zou kunnen weten wanneer ze u niet zouden kennen. Dit geeft een vertrouwd gevoel bij u en kunt u er zekerder van zijn dat u niet bij de neus wordt genomen.

PAS OP VOOR CHARLATANS

Er zijn veel charlatans die er malafide praktijken op nahouden die beweren iemand in jouw leven terug te laten komen, wanneer je ze een extra geld bedrag betaalt. Of ze maken gebruik van spreuken of speciale middeltjes waarvan ze beweren een bepaalde uitwerking te hebben. Een betrouwbaar medium heeft dit geen middeltjes of spreuken nodig en zal dit ook nooit beweren. Wees daarom waakzaam en informeer jezelf goed voordat je iemand geld betaalt. Trap er niet in en betaal nooit zomaar geld aan iemand die iets beweert wat jij graag wilt horen!

Categorieën
Geen categorie

PDB halen

In ongeveer een half jaar tijd kun je een PDB halen. Dat betekent dat je het praktijkdiploma boekhouden op zak hebt. Dat is een populair en nationaal erkend diploma, dat het bewijs is, dat je de basisbeginselen van het boekhouden kent en beheerst. Door je in te zetten voor het praktijkdiploma boekhouden ben je bevoegd om de boekhouding van kleine en middelgrote organisaties te voeren. Het PDB halen betekent, dat je een opleiding moet volgen van 28 weken. In die weken krijg je eenmaal per week een les van 3 uren. Daarnaast moet je het nodige huiswerk doen.

De loopbaan na het PDB halen

Je kunt het praktijkdiploma boekhouden op verschillende manieren gebruiken. Wie graag in de praktijk aan het werk wil kan gaan solliciteren bij kleine en middelgrote bedrijven. Met het praktijkdiploma boekhouden ben je in staat om de boekhouding van die bedrijven uit te voeren. Dat betekent dat je berekeningen kunt maken om de kostprijs en winstmarges te berekenen, dat je weet welke rechtsvormen er zijn op het gebied van bedrijfsvoering, en dat je een bedrijfsadministratie kunt opzetten, bijhouden en interpreteren. Al met al betekent het PDB halen, dat je een flinke verantwoordelijkheid op je schouders kunt nemen.

Hoe kun je het PDB halen?

Eén van de instituten die het praktijkdiploma boekhouden aanbiedt is Fabius Opleidingen. Je kunt het PDB halen in één van ruim 50 leslocaties verdeeld over Nederland. Dat grote aantal locaties is een garantie, dat je niet te ver hoeft te reizen om de lessen te kunnen volgen. Naast het aanbieden van een hoeveelheid theorie en het oefenen met de praktijk van het werken op de boekhouding, doen de docenten ook veel aan het voorbereiden op de examens. Die worden afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering. Het slagingspercentage ligt rond 75 procent.

Categorieën
Tip Wonen

Een BBQ organiseren

We zitten alweer een tijdje in de zomer (ook al gedraagt het weer zich er soms nog niet naar) en dat betekent dat het weer tijd is voor gezellige BBQ’s. Als jij of je partner het leuk vinden om te BBQ’en dan is het erg leuk om 1 keer in de zoveel tijd een leuke BBQ te organiseren. Voor vrienden of familie of misschien wel voor allemaal tegelijk. En voor een BBQ hoef je echt niet altijd wat te vieren te hebben. Het kan natuurlijk wel in combinatie met een verjaardag, een geslaagde of een jubileum maar je kan ook gewoon een leuke BBQ organiseren om het mooie weer te vieren!

Wat heb je allemaal nodig

Het ligt er natuurlijk aan hoeveel mensen je hebt uitgenodigd voor je BBQ maar het blijft een feit dat je een hele hoop zal moeten inslaan. Als eerst kan er bij een BBQ natuurlijk geen goed vlees ontbreken. Hamburgers, kipsaté spiesjes en chipolata worstjes doen het bij de meeste mensen altijd erg goed. Maar ook een lekker stukje zalm of een garnalen spies is een keer leuk voor de verandering. Tegenwoordig is het ook wel handig om rekening te houden met vegetariërs dus zorg ook voor wat vegetarische alternatieven. Naast vlees zijn andere hapjes ook altijd welkom. Denk hierbij aan verschillende salades, groente spiesen en misschien wat watermeloen of ander lekker fruit. Tussen het eten door moet er natuurlijk ook gedronken worden. Voor een grote BBQ zijn grote kannen handig. Maak in ieder geval een grote kan water met bijv. citroen en munt. En zorg natuurlijk ook voor wat lekkere alcoholische drankjes zoals wijn, bier en misschien wel wat sangria.

De aankleding

Naast genoeg eten wil het oog natuurlijk ook wat. Versier je tuin daarom met wat leuke lampjes of slingers. Zo kom je helemaal in de zomer sferen. Waarschijnlijk zullen jullie aan een grote tafel eten met zijn allen en dan is een Gecoat tafellinnen altijd wel erg handig. Dit scheelt weer wat vlekken in je tafel en is gemakkelijk schoon te maken! Nog een leuke Regisseursstoel erbij voor de BBQ master en je dag kan niet meer stuk. Voor een grote BBQ is wegwerp servies ook wel aan te raden. Om nou voor iedereen borden, glazen en bestek te regelen en na afloop weer af te wassen is ook weer zo wat. Daarom zijn papieren bordjes en bestek de perfecte oplossing. Met al deze voorbereidingen wordt je BBQ gegarandeerd een groot succes!

Categorieën
Geen categorie

Vissershoedje wit

Bekijk het vissershoedje wit bij Hatland. Op de website zie je de Revelstoke, een vissershoedje wit die in veel meer kleuren te verkrijgen is. De andere kleuren bekijken gaat eenvoudig, onder de afbeelding staat de prijs en daaronder bolletjes, daar kun je de kleur selecteren. Wat ook makkelijk is, is de maatvoering. Je meet de omtrek van het hoofd vlak boven de oren, dat zal ergens tussen de 54 en 63 centimeter zijn, en aan de linkerzijde van de website staat een maattabel. Het goede vissershoedje wit zul je dus wel vinden. Maar Hatland heeft meer in het assortiment dan het vissershoedje wit.

Hatland heeft een grote collectie

Naast het vissershoedje wit heeft Hatland andere hoeden. Maar het vissershoedje kan weleens het leukste model zijn bij outdoor activiteiten. Als voorbeeld, een gleufhoed is weer chique, en een pet is nog sportiever dan het vissershoedje wit. Hatland heeft al deze items in het assortiment. Je kunt er petten kopen, chique hoeden, en dit voor zowel dames als heren. Wat blijft is dat het vissershoedje wit veel draagcomfort geeft bij zonnige of benauwde zomerdagen, want het geeft verkoeling. Een alternatief hierin is een strorieten hoed, deze is heerlijk tijdens het tuinieren, en een strandhoed van UPF 50+ wat bescherming geeft tegen zonlicht.

Alle hoofddeksels en voor ieder seizoen

Een vissershoedje in een andere kleur dragen dan wit, kan eigenlijk in ieder seizoen. Bijvoorbeeld een groene of blauwe kan ook als het klimaat normaal is. Bij extreme kou kun je beter kiezen voor een muts, of een wollen pet, en ook deze items heeft Hatland in het assortiment. Voor bij hitte is al omschreven, het hele jaar door kun je iets opzetten wat je bij Hatland hebt gekocht. Bekijk in ieder geval de grote collectie hoeden op de website. Vergeet niet om ook de petten te bekijken. Eventueel bekijk je ook nog de mutsen en handschoenen. Alle producten zijn van goede kwaliteit met een nette afwerking.

Categorieën
Tip

Dagje Amsterdam op de planning? Dit kun je er doen

Onze agenda’s stromen weer vol met nieuwe afspraken want we krabbelen langzaam op uit de lock down. Hoe heerlijk is het dat je weer op een terrasje mag zitten met je vrienden, van een concert mag genieten, je favoriete festival weer op de kalender mag schrijven en dagjes shoppen kunt inplannen! Nu we er weer op uit mogen staat een dagje Amsterdam ook weer bij mij op de planning. Hoe vaak ik er ook ben geweest, deze stad verveelt werkelijk waar nooit. Onze hoofdstad heeft zoveel te bieden, daarom beschrijf ik hier mijn favoriete to do’s in Amsterdam. Dit mag namelijk zeker niet ontbreken tijdens jouw volgende tripje naar de stad.

Shoppen in de Negen Straatjes

Je kent ze vast wel, die negen karakteristieke straatjes in hartje Amsterdam. Een hotspot voor de mooiste foto’s, de ideale plek om de Amsterdamse sfeer op te doen tijdens een rondje wandelen en ook nog eens vol met schattige boetiekjes. Je vind hier hippe en moderne kleding, maar ook vintage. Altijd handig als jouw kledingstijl per dag varieert én je er niet hetzelfde bij wilt lopen als al je studiegenoten en vriendinnen. in de Negen Straatjes kun je ook heerlijk eten en de avond doorbrengen. Ga je toch liever voor de wat grotere merken zoals josh v en guess, dan kun je even een kort uitstapje doen richting de PC Hooftstraat.

Van Gogh museum

Hét museum van de bekende kunstschilder Vincent van Gogh. Je vindt het museum aan de Paulus Potterstraat en het Museumplein in het stadsdeel Zuid. Het museum bestaat sinds 1962, toen familieleden van de kunstenaar zijn werken overdroegen aan de Staat. Wist je dat er maar twee schilderijen van Vincent van Gogh zijn verkocht in de tijd dat hij nog leefde? Pas ruime tijd na zijn dood werden zijn werken wereldberoemd. In het museum kun je zo’n tweehonderd schilderijen, vijfhonderd tekeningen en zevenhonderd brieven van de kunstenaar bewonderen. Het hart van de collectie wordt natuurlijk gevormd door de schilderijen, waaronder enkele bekende werken als ‘De aardappeleters’, ‘Het gele huis’, ‘Zonnebloemen’ en ‘De slaapkamer’.

Met het pondje naar Noord

Amsterdam-Noord had eerst niet zo’n geweldige reputatie, maar nu is het écht hip geworden. Met het pondje vanaf het centraal station ben je er binnen no time. De pond is gratis en vaart tot in de late uurtjes, altijd handig dus. Bij Pllek kun je prima een hele middag vertoeven of breng een bezoek aan de IJ-hallen. Je kunt hier ook schommelen voor de A’dam Tower. Dat is heel tof maar stiekem ook best eng. Je moet er misschien even voor wachten, maar dat is het zeker waard.

Categorieën
Tip

Een goed kantoor is het halve werk

Veel mensen brengen ontelbare uren door in een binnenklimaat en veel werkzaamheden eisen dat ze worden blootgesteld aan een consistent prettige temperatuur en hoge luchtkwaliteit. In sommige kantoren is dit echter niet het geval. In deze mindere omstandigheden kan een van de vele allergenen zich gemakkelijk verzamelen en leiden tot een groot aantal ongemakkelijke symptomen voor uw werknemers. Om deze symptomen te helpen verlichten, hebben veel bedrijven een luchtzuiveringssysteem ontworpen dat op uw kantoor kan worden geïnstalleerd. Veel mensen weten niet eens dat wanneer een kantoor niet over zo’n soort systeem beschikt, de productiviteit van de werknemers snel achteruit gaat. Zo’n systeem helpt immer sterk bij het verminderen van het aantal vervuilende stoffen en allergenen in de lucht die aanwezig zijn in uw werkruimte, en kan als zodanig helpen om uw algehele gezondheid en welzijn te verbeteren. In deze blog vertellen we u meer over de verschillende redenen voor het aanschaffen en goed onderhouden van uw ventilatiesysteem. 

Onderhoud ventilatiesysteem

Ventilatie is een sleutelfactor om te overwegen wanneer u in een verwarmd binnenklimaat werkt. Niet alleen kan de temperatuur snel boven uw comfortniveau stijgen, maar het kan ook moeilijk zijn om te ademen wanneer de temperatuur in uw kantoor te hoog wordt. Zeker in de zomer kan dit het geval zijn. Een ventilatiesysteem kan worden geïnstalleerd dat de lucht van verontreinigende stoffen zal reinigen en tegelijkertijd de temperatuur in uw kantoor regelen, zodat u comfortabel bent. 

Het goede ventilatiesysteem is er een die kan worden aangepast om de snelheid te reguleren waarbij de lucht over de vloer beweegt, de snelheid waarmee het afkoelt, en de hoeveelheid stofdeeltjes die in de lucht aanwezig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede leverancier zoals Brink Climate Systems. Het doel hiervan is om de gemiddelde temperatuur constant in uw kantoor te houden en om de luchtcirculatie binnen het gebouw te handhaven. Als een van deze factoren wordt onderbroken, kan het leiden tot ongemak, hoofdpijn en andere gezondheidsgerelateerde problemen. Deze kwesties kunnen eenvoudig worden geëlimineerd door het onderhouden van een goede luchtcirculatie op het kantoor te houden.

Schoon kantoor = beter werk

Een productieve schone kantooromgeving is een kantoor dat een omgeving heeft die een gezonde levensstijl bevordert voor al haar werknemers. Gezonde werknemers zijn productiever werknemers. Zo kunnen gezonde productiviteitsniveaus snel worden gerealiseerd door het aanbieden van een goede luchtkwaliteit in het hele gebouw. Een gezonde werkplek is er een die zijn werknemers in staat stelt zich te concentreren en kalm te blijven in moeilijke situaties. Slechte luchtkwaliteit kan leiden tot slecht moreel en slechte arbeidsomstandigheden. Op een gezonde werkplek zijn werknemers gelukkig en gezond, in plaats van ellendig en gestrest. Gelukkige werknemers zullen productiever zijn dan ongelukkige. Gelukkige werknemers willen daar naartoe gaan voor hun werk. Dit leidt tot meer productie, en dus hogere productiviteitsniveaus.

Alternatieven

Naast een luchtreiniger is een andere oplossing om plafondventilatoren in elke cel te installeren. Plafondventilatoren kunnen helpen bij het afvoeren van stof en andere vieze deeltjes die rondzweven. Dit vuil in de lucht kunnen een groot probleem worden, vooral in de wintermaanden. De lucht op de werkplek kan erg droog en hard worden als de temperatuur laag genoeg is, en de droge lucht heeft de neiging om de longen en het lichaam pijn te doen. Mocht u geen ventilatiesysteem kunnen aanschaffen, koop van ventilatoren!

Categorieën
Geen categorie

Waar moet je aan denken bij het uitkiezen van een luchtbed voor op vakantie?

Er zijn veel Nederlanders die het heerlijk vinden om jaarlijks op kampeervakantie te gaan. Zij kunnen hier van genieten doordat je ontzettend vrij bent tijdens het kamperen. Als je aan het kamperen bent, hoef je namelijk met weinig zaken rekening te houden. Op een camping heerst een vrije sfeer waar iedereen lekker zijn of haar eigen ding kan doen. Wel is het van belang om een kampeervakantie goed voor te bereiden.

De voorbereidingen voor een kampeervakantie

Als je van plan bent om op kampeervakantie te gaan, is het slim om deze vakantie goed voor te bereiden. Dit klinkt als ontzettend veel werk, maar uiteindelijk zal dit reuze meevallen. Wel is het van belang dat je goed nadenkt over wat je allemaal mee moet nemen. Je wilt immers voorkomen dat je spullen vergeet terwijl je deze eigenlijk graag bij je hebt. Er zijn ook een aantal zaken die je sowieso niet mag vergeten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan goede luchtbedden. 

 

Je slaapt tijdens een kampeervakantie waarschijnlijk in een tent en het is dan wel zo prettig om op een goed luchtbed te kunnen slapen. Het is dan van belang dat je ervoor zorgt dat je een luchtbed aanschaft wat van goede kwaliteit is. Op die manier kun je voorkomen dat je midden in de nacht op de grond wakker wordt omdat het luchtbed lek is geraakt. Er zijn nog een aantal andere zaken waarop je kunt letten als je op zoek bent naar een geschikt luchtbed voor jouw kampeervakantie. 

Een luchtbed uitkiezen

Het is van belang om goed na te denken over wat voor soort luchtbed je aanschaft wanneer je op kampeervakantie gaat. Je moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat je een luchtbed kiest wat van goede kwaliteit is. Dit werd eerder in de tekst ook genoemd, maar hoe kom je er nu achter of een luchtbed van goede kwaliteit is of niet? Je kunt dit bijvoorbeeld doen door op het internet op zoek te gaan naar reviews over het luchtbed wat je op het oog hebt. Op die manier kun je een beeld krijgen van de ervaringen die anderen met hetzelfde luchtbed hebben gehad. 

Koop het luchtbed bij een betrouwbare winkel

Als je op zoek bent naar een goed luchtbed voor op vakantie, is het slim om eerst op zoek te gaan naar een betrouwbare winkel waar ze dit soort spullen verkopen. Mensen die op zoek zijn naar een Intex luchtbed kunnen het best zoeken naar een website zoals luchtbedshop. Dit is een bedrijf waar je allerlei verschillende soorten luchtbedden kunt kopen waardoor dit de ideale site is voor mensen die een kampeervakantie aan het voorbereiden zijn. 

Categorieën
Wonen Zakelijk

Eenvoudig je inkt aanvullen met een HP 301 cartridge!

Wanneer jij je printer regelmatig gebruikt moet je er niet gek van op kijken als de inkt van de printer na een tijdje op begint te raken. Maak je vooral geen zorgen want met de HP 301 cartridge kun je de inkt van je printer heel erg eenvoudig aanvullen. Wanneer je de inkt van je printer gaat aanvullen zit je er hoogstwaarschijnlijk niet op te wachten dat je na een paar keer printen alweer nieuwe inkt moet gaan aanschaffen. Daarom is het mogelijk om verschillende hoeveelheden inkt aan te schaffen. Wanneer je graag wilt dat de inkt langer mee gaat is het waarschijnlijk wel verstandig om een HP 301 cartridge XL aan te schaffen. Dit zijn cartridges die een inhoud hebben van ongeveer twintig milliliter. Met deze hoeveelheid inkt kunt je hoogstwaarschijnlijk echt wel een tijdje vooruit. Wanneer je regelmatig dingen in kleur moet printen kun je ook gewoon kleur inkt kopen. Ook deze inkt is te verkrijgen als HP 301 cartridge XL variant.

Andere merken

Niet iedereen heeft natuurlijk een printer van het merk HP. Voor deze printers heeft het dan ook vrij weinig zin om een HP 301 cartridge aan te schaffen. Maar wanneer dit het geval is, is er zeker nog geen man overboord. Er zijn namelijk genoeg cartridges te vinden van andere merken. Voor alle merken die printers maken zijn er eigenlijk wel geschikte cartridges te vinden. Wanneer je regelmatig je inkt moet vervangen wil je het liefste niet dat dit hele dure inkt is. Wanneer je dan bijvoorbeeld om de twee weken de inkt van je printer aan moet vullen kan het aan de einde van de dag een heel erg duur grapje worden. En daar zit helemaal niemand op te wachten. Daarom zijn er ook heel erg veel goedkopere cartridges te vinden. Ook wanneer je maar heel soms iets uit hoeft te printen is dit een hele goede optie. 

Online bestellen

Natuurlijk kun je voor cartridges terecht bij je plaatselijke winkel. Maar wist je ook dat het mogelijk is om je cartridges online te bestellen. Het online bestellen van een cartridge is heel erg eenvoudig. Wanneer je online een cartridge gaat bestellen hoef je alleen maar de juiste cartridge uit te kiezen. Vervolgens vul je even je gegevens in en betaal je voor het product. Wanneer je dit gedaan hebt zal het product verwerkt worden. In veel gevallen is het zo dat wanneer je vandaag de cartridge besteld je deze al de volgende dag in huis hebt. Je hoeft dus helemaal niet lang te wachten voordat je weer opnieuw dingen kunt gaan uitprinten. Wanneer je online gaat bestellen kun je ook altijd een kleine voorraad inslaan van inkt. Dan hoef je niet elke keer te wachten tot dat je weer kunt printen. 

Categorieën
Uitvaart

Uitvaartzorg Arnhem helpt u bij een uitvaart

Bent u op zoek naar een goede uitvaartzorg Arnhem? Is er een geliefde persoon overleden en wilt u hiervoor een uitvaart regelen? Dan bent u bij Estai Uitvaarten op het juiste adres. Wanneer een geliefde persoon is overleden dan wilt u graag voor een mooi afscheid zorgen. Dit wordt ook wel een uitvaart genoemd. Bij een uitvaart kan er gebruik worden gemaakt van veel verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de locaties waar de uitvaarten plaats kunnen vinden. Ook kan er worden gekeken naar de bloemen en de catering. Er zijn veel alternatieven waar u naar kunt kijken voor het verzorgen van de perfecte uitvaart. Bent u op zoek naar een goede uitvaartverzorging in Arnhem? Dan kunt u op de website kijken.

Afscheid nemen van een kind

Het is iets waar je als ouder helemaal niet aan wilt denken, afscheid moeten nemen van jouw eigen kind. Het afscheid moeten nemen van een persoon is natuurlijk erg lastig. Dit is helemaal het geval bij het overlijden van een kind. Als ouders is dit bijna niet te dragen. Toch komt het vaak voor dat kinderen overlijden. Daarom heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van uitvaartzorg Arnhem. Via hier wordt er goed geluisterd naar u als ouders. In alle rust en tijd kan er worden gekeken naar een goede uitvaart die plaats kan vinden voor uw kind. Samen met de uitvaartverzorging kan er een zo mooi mogelijke uitvaart worden verzorgd. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website.

Categorieën
Wonen

4 tips voor inrichting van industriële keuken

Het wordt een steeds populair wordende woonstijl, namelijk de industriële stijl. De industriële stijl staat bekend om zijn ruwe materialen en wordt vaak in combinatie gebracht met andere woonstijlen. Het is een prachtige stijl die je ook perfect in de keuken door kunt voeren, juist in de keuken. Wij geven je 4 tips hoe je je keuken op een industriële manier in kunt richten.

De keuken zelf 

Het keukenblad vormt een groot gedeelte van de keuken, bepaal daarom goed het materiaa. In de industriële woonstijl zie je veelal het gebruik van metaal in de kleur zwart. Wij raden je echter daarom af om ook de hele keuken in een zwart tint te kiezen, omdat je dit gaat gebruiken in de accessoires. Ga daarom voor bijvoorbeeld een keuken van hout of grijstinten. 

Vloeren en wanden

Voor de vloeren en wanden kun je het beste gaat voor aardetinten. Denk hierbij aan eiken houten vloeren en lichtgrijze wanden. Je creëert hierbij de perfecte basis voor een industriële keuken. Wat ook perfect past bij de industriële stijl zijn marmeren tegels als vloer. Hierdoor wordt de ruimte robuuster en speelser.

Kastjes

De klasjes zijn één van belangrijkste onderdelen om de industriële woonstijl naar voren te laten komen. Je kunt handvaten in zwart metaal kiezen, wat ook weer perfect past bij een houten keuken. Daarnaast kun je de kastjes zwart maken en voorzien van industriële elementen. 

Raampartij en deuren

De deuren en raampartijen die in de keuken zitten mag je uiteraard niet vergeten om mee te nemen in de industriële stijl. Ga voor een steel look deur van 123schuifdeuren en maak de kozijnen van ramen zwart of grijs.