Categorie├źn
Tip

Kies voor de mooiste raambekleding in huis!

Vind jij het ook wel eens saai worden in huis? Je bent een beetje uitgekeken op de inrichting en wilt het graag een keer anders. Je kunt ervoor kiezen om de inboedel te verplaatsen, maar kun je ook iets aanpassen in de inrichting van het huis. Nieuwe meubels, een nieuwe kleur voor de muren, we zien het erg veel. Ook de raambekleding kan erg veel zeggen over de uitstraling voor je woning. Lamellen of jaloezieën geven namelijk een ander effect als de rol- of vouwgordijnen. In dit blog vertellen we je meer over de vouwgordijnen en hoe je hier dan nu een unieke uitstraling in huis mee zult creëren!

Kies voor vouwgordijnen in huis

Ben je op zoek naar nieuwe raambekleding en wil je kiezen voor een simpel maar zeer stijlvol gordijn? Dan kun je kiezen voor vouwgordijnen! De vouwgordijnen zijn een verrijking voor het interieur en zijn ze makkelijker te gebruiken dan de normale gordijnen. Iets wat erg typisch is aan een vouwgordijn is dat deze horizontale vouwen in de stof heeft, waardoor ze zullen opvouwen in plaats van oprollen. De vouwgordijnen zijn er in verschillende maten en kleuren te verkrijgen, maar kun je ook vouwgordijnen op maat laten maken voor een perfecte pasvorm voor de raambekleding in het raam. Je zult niet meer hoeven te werken met losse stukken gordijn of kale ruimtes, omdat je met vouwgordijnen op maat genoeg gordijn zult hebben voor de gehele ruimte!

Verschillende soorten vouwgordijnen

Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om vouwgordijnen op maat te laten maken, maar zul je eerst moeten gaan kijken naar wat de keuze gaat worden voor het soort vouwgordijn. Zo kun je kiezen voor een basic formaat met standaard hoogte en breedtematen, premium vouwgordijnen en meer. We zetten ze even op een rijtje:

  • Basic vouwgordijnen: maak een keuze uit 9 standaard kleuren en beschik over een standaard lengte- en breedtemaat.

  • Premium vouwgordijnen: hier heb je een keuze uit 65 kleuren, is de maximale breedte 300cm en kun je ook in de hoogte tot maximaal 300cm vouwgordijnen op maat laten maken. 

  • Vouwgordijnen zonder boren: dit zijn vouwgordijnen op maat en worden ze geleverd met klemsteunen en spanranden. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren en stoffen.

  • Verduisterende vouwgordijnen. Met een volledige verduistering zul je beschikken over een goede isolatie en ios de ruimte geheel verduisterd, ideaal dus voor een slaapkamer!

Een nieuwe uitstraling met hetzelfde interieur!

Zo zijn er nog wel veel meer soorten vouwgordijnen te krijgen en is het bij de meeste soorten mogelijk om vouwgordijnen op maat te bestellen. Neem eens een kijkje in het aanbod, kies het soort stof en de verschillende afmetingen, waarna de gordijnen voor jou op maat worden gemaakt en je snel zult beschikken over de gewenste gordijnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *