Categorieën
Geen categorie

Tips voor de perfecte picknick!

Beslissen wat je meeneemt naar een picknick kan een groot gedoe zijn. Wanneer er haast bij is, dan schiet je in de stress en wordt de picknick een en al paniek. Blijf kalm en organiseer met deze praktische tips de perfecte picknick.

Wat moet je meenemen?

Allereerst heb je natuurlijk een picknick mand nodig, iets waar je makkelijk alles in kan vervoeren, zonder dat alles door elkaar heen gaat. Kies voor een ruime mand of een koelbox. Daarnaast heb je ook iets nodig waar je op kan zitten. Kies in plaats van de gebruikelijke picknick doek voor een waterbestendige en geïsoleerde doek. Hierdoor kan je overal zitten waar je maar wil zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je broek nat wordt. Tijdens een picknick wordt er gegeten en gedronken, servies is dan ook hoog nodig. Wegwerp spullen zijn handig in gebruik, het is goedkoop en je kunt ze weggooien na gebruik. Drinken uit een kartonnen beker is niet altijd even lekker, zorg daarom dat je een zakje mee hebt zodat je de plastic bekers mee terug kan nemen en in de plastic bak kan gooien. Om toch een beetje aan het milieu te denken kies voor milieuvriendelijke wegwerp dingen, zoals houten lepels. Duurzaam maar toch lichtgewicht, dit type servies zal niet gemakkelijk breken, in tegenstelling tot plastic lepels en vorken.  Aarde vriendelijk en toch handig in gebruik, het gebruik van milieuvriendelijk servies is een duurzaam alternatief voor conventioneel bestek. Je kan bij Disposable Discounter diverse wegwerp items vinden die je kan gebruiken tijdens de picknick.

Wat voor eten is geschikt voor picknicken?

Er wordt tijdens de picknick vaak koud gegeten, maar je kan er ook voor kiezen om een wegwerp bbq mee te nemen of een kleine draagbare. Met dit apparaat kan je buiten heerlijke maaltijden bereiden zonder dat de hele keuken mee moet. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om diverse broodjes te maken en een soort mini high tea te houden of een heerlijke koude pastasalade dat wordt vaak ook wel gewaardeerd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *